28 Aralık 2013 Cumartesi

uzaktan kumandalı araba oyunu



Merhaba sevgili arkadaşlar. Sizlerle yeni bir oyunda daha beraberiz.

Oyunumuzun adı;uzaktan kumandalı araba oyunu. Adından da anlaşılacağı gibi, sizleri yine eğlendirecek güzel bir oyunla karşı karşıyayız. Araba oyunları içerisindeki oyunun nasıl oynandığını görmek istiyorsanız, araba oyunları bölümünden uzaktan kumandalı araba oyununa bakabilirsiniz. Bu oyunumuzun da diğer oyunlarımızda olduğu gibi oyun kuralları bulunmakta. Sizin için en önemli kural, doğru uzaktan kumandalı arabayı seçmek olacak. Seçiminizi doğru yaparsanız, en güzel puanlar sizin oluyor. Böylece de, araba oyunları içerisindeki şampiyon siz oluyorsunuz.

Diğer oyunlarımızda olduğu gibi bu oyunumuzda da sizleri değişik hediyeler bekliyor. Bunların neler olduğunu görmek için, araba oyunları bölümünden uzaktan kumandalı araba oyununu seçmeniz yeterli olacak. Bu hediyeleri sizler için özel olarak hazırlıyoruz. Umuyoruz ki, hepsini beğenirsiniz. Sizler bu oyunları oynarken, bizler de sizlere yenilerini hazırlıyor olacağız. Durmak yok yani. Bu arada aklımıza gelmişken, araba oyunları sadece bunlarla sınırlı değil. Sizler için hazırlamış olduğumuz diğer araba oyunları bölümünü de görmeniz mümkün. İsterseniz oyunumuzu anlatmaya başlayabiliriz.

Her çocuğun en büyük hayallerinden biridir,uzaktan kumandalı araba. Bu güzel arabalar, genellikle babaları tarafından çocuklara alınır. Arabanın nasıl kullanılacağını göstermek bahanesiyle, arabalarla en çok oynayanlara yine babalar olur. Araba oyunları içerisindeki en sıkıcı olay ise; itfaiye oyunlarında en heyecanlı bölümünde kumandalı arabanın pilinin bitmesidir. Evet oyunumuza dönelim arkadaşlar. Oyunumuzdaki kumandalı arabalar, gerçekten çok renkli ve çeşitli. Bu arabaların nasıl olduğunu merak ediyorsanız, araba oyunları bölümünden uzaktan kumandalı araba oyununa bakabilirsiniz. Bence bu oyunu arkadaşlarınızdan çok tek başınıza oynamanıza oynayın.

Bir oyuncağın uzaktan kumanda edilerek oynanması pek keyiflidir. Zamanın nasıl geçtiği, pilin nasıl bittiğini anlayamazsınız. Araba oyunları bölümündeki uzak dan kumandalı araba oyunumuzda da kurallara uymazsanız, piliniz bitiyor ve oyun dışı kalıyorsunuz. Bu oyunumuzu oynarken pek bir eğleneceksiniz. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder